הייי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/03/2009 | 19:41 | מאת: ח

שלום. לפני כמעט שנה עברתי ניתוח פסורה בהרדמה כללית ואמרו לי שזה התאוששות יום לקח לי 4 חודשים להתאושש ובזמן הזה הייתי הרבה על כדורים על כל מקרה שזה עבר הופיעו לי שטפי דם ברש של האיבר מין שלי ואני יכול ממש לנקז דם משם וגם חלק שמאל של הגוף שורף לי מבפנים כבר כמט 7 חודשים בנתיים לא עלו על הסיבות אולי תוכל לתת לי כיוון אני כבר מזמן מיואש וכואב לי ורע לי נ.ב אני בן 28 ואני פעיל גופנית וגם בחדר כושר אבל אני לא יכול ליצור שום קשר אנטימי וזה משפיע עליי לא טוב

לא נראה לי שהתופעות שאתה מציין קשורות לניתוח הפיסורה. בכל מקרה, ממליץ שתפנה לרופא המשפחה והוא ישלח אותך לבדיקות המתאימות שיכללו קרוב לודאי בדיקות דם מסויימות

מנהל פורום ורידים וכלי דם