נימול באצבעות הידיים וכאבים מהאצבעות עד למרפקים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/03/2009 | 09:03 | מאת: חן

אני בת 39 +2 בבירור טרומבופיליה נמצא בעיית קרישיות משולבת FTL הטרוזיגוט ן ANA חיובי ן IGM מוגבר. מטופלת באספירין . אני סובלת מהרדמות ותחושת קור בכפות הידיים ןמכאבים מכפות הידיים ועד למרפקים. כאב המלווה בלחץ פנימי של הגידים או הוורידים. לאחר דיקור סיני ישנה הטבה אולם רק ליומיים ולאחר מכן הכאבים חוזרים. ההמוטולוג הפנה אותי לראומטולוג . הייתי מעוניינת בחוות דעתך למי עליי לפנות כדי לזהות את הבעיה.

ממליץ שתפני לאורטופד כיון שמדובר קרוב לודאי בלחץ של רקמות בידיים על עצבים

מנהל פורום ורידים וכלי דם