שריפה בשוק רגל ימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/04/2009 | 17:16 | מאת: אבי

דר נכבד שלום אני בין 46 סובל מיתר לחץ דם ושומנים בדם מטופל בכודר לפרוסל 190 ליפטור 40 מ"ג ליום עברתי לפני כחודש צינתור לב ללא ניצפתה כל בעיה בצינתור ולא היה סתימות שאלתי היא יש לי שירפה בשוק הרגל ימין מין תחושה של שירפהחזקה אבקש את דעתך ותשןבתך בנושא תודה על תשובה מהירה

בד''כ צינתור מבוצע לתוך העורק שעובר במפשעה ימין. מניח שזה המקרה גם אצלך. לא ציינת מתי החלה תחושת השריפה, אולם אם בעקבות הצינתור, יש אפשרות של פגיעה באחד העצבים התחושתיים שמגיע מהשוק. ממליץ שתפנה בשלב ראשון לבדיקת נוירולוג וכן לאולטרהסאונד מפשעה ימין לראות שאין גוש של קריש דם או 'מפרצת מדומה' באזור הצינתור במפשעה הגורם ללחץ על העצב

מנהל פורום ורידים וכלי דם