זרימת דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/04/2009 | 09:56 | מאת: דבורה

שלום, אני אשה בת 59 עם עודף משקל שסובלת מבעיות נשימה,מזה כשנה גיליתי תופעה שכנראה קשורה לזרימת דם .כל לחיצה מעט הדוקה על הרגל (גרביים הדוקות מעט) או כל מקום אחר בגוף מותירה לי סימנים של כעין חתכים שנעלמים כמובן אחרי זמן מה . איני יודעת מה הסיבות ולאיזה רופא יש לפנות בנושא זה.

קרוב לודאי שמדובר באגירת נוזלים ברגל - בצקת. ממליץ שתבצעי בדיקת אולטרהסאונד ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. בנוסף, ממליץ על בירור בצקת אצל רופא המשפחה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם