וריד בפנים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/04/2009 | 15:18 | מאת: אנונימית

יש לי בלחי שמאל למטה כזה מהפה עד הסנטר וריד כחול שהוא קצת בולט,ויש לי גם אי נוחות באיזור הזה אני לא יודעת אם זה קשור לוריד אבל באיזור הלחי השני המקביל אין לי את התחושה הזאת של האי נוחות שאני מסתובבת הצידה ומזיזה את האיזור. שאלתי היא למה מופיע וריד בולט בפנים? יכול להיות בגלל מכה קטנה שקיבלתי באיזור[זכור לי מקרה כזה לפני שנתיים בערך שקיבלתי מכה באיזור הזה מהשולחן של המחשב..יכול להיות שזה קשור?] או שזה קשור לעליה במשקל וחוסר פעילות גופנית? בכל מקרה האם זה יכול לעבור איכשהו או שבלי טיפול בלייזר וכו' זה לא עובר? זה לא כזה בולט ומרחוק לא רואים את זה אבל זה טיפה מפריע שאני מסתכלת מקרוב זה כזה מוזר פס וריד כחול בפנים. תודה מראש

וריד בולט בפנים עלול להיגרם בשל חבלה. ממליץ לפנות לבדיקת וייעוץ רופא פלסטיקאי

מנהל פורום ורידים וכלי דם