בעייה שייתכן וקשורת בסטיל סינדרום (תהפוכת)

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/04/2009 | 09:09 | מאת: אתי

גיסי מצוי מזה חודשיים במצב חולי הגורם לו להתעלפויות. בדיקות מקיפות במוח ובלב לא העלו דבר ולבסוף הוחלט להשתיל לו שבב שיתן אינפורמציה על המתרחש בגופו בעת התעלפות. לאחרונה, לאחר שפוענח השבב (בעקבות התעלפות נוספת)נמצא כי היה דום לב של חצי דקה בעת ההתעלפות ולפיכך הושתל בגופו (בבי"ח בלינסון) קוצב לב. לצערנו גם לאחר ההשתלה דנן לא חלפו התחושות הרעות שקודמות להתעלפות (כאבי ראש, חולשה, חיוורון קשה בפנים, ידיים ורגליים)אם כי ההתעלפויות עצמן נמנעות כנראה בשל הקוצב. אנחנו וגם הרופאים לא יודעים את הסיבה הגורמת למצב חולי זה. האם יש כיוון מחשבה אחר שיש לבדוק? ז

ממליץ אם לא בוצע עדיין לבצע דופלקס עורקי צואר שגם ייתן תשובה על אפשרות של תסמונת גניבה בעורק. כמו כן ממליץ להייעץ עם קרדיולוג ונוירולוג בקשר לכיווני המשך

מנהל פורום ורידים וכלי דם