כאבים ממושכים בצלעות עקב שיעולי שפעת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/04/2009 | 16:26 | מאת: irit-r

שלום רב לפני כחודש וחצי חליתי בשפעת ללא חום מלווה בשיעולים כמעט בלתי פוסקים עם הרבה ליחה וכתוצאה מכך היו לי יומיים של הקאות כיח. לאחר שהחלמתי ועד היום יש לי כאבים בצלעות בצד ימין שמגבילים אותי בשינה, צחוק, התעטשות שיעול הרמת יש ימין גבוה מעל הראש וכו'. האם בגלל השיעול וההקאות יתכן וסדקתי צלע ואולי יש לי שטף דם פנימי? הרופאה שלי אומרת שלא יראו זאת ברנטגן. תודה

כאב כזה עלול להגרם גם מדלקת כרונית בריאה, שלבקת חוגרת [הרפס זוסטר] שהפתח בעקבות המחלה. ממליץ בכל זאת שתעבור צ. חזה

מנהל פורום ורידים וכלי דם