סיטי אנגיו?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/04/2009 | 11:45 | מאת: גלי

שלום רציתי בבקשה לדעת אני עברתי אירוע של כאב ראש חד כמעיין דקירה בקודקוד הראש בצד ימין ולאחר מיכן הירדמות פלג גוף שמאל יד ורגל ומאז חולשות וקושי בהליכה שכחתי לציין אני בת 43 לא עישנתי מימי ללא כולסטרול בדרך כלל בחורה בריאה עד בעייה זו במייר מוח היגלו מיספר נגעים בחומר הלבן של המוח התשובה היתה יכול להיות טראומה קלה בעבר. או כאבי ראש כרונים או מחלת כלי דם קטנים שאלתי היא למה נישלחתי לבצע סיטי אנגיו? ומה באה בדיקה זו לאבחן תודה גלי

סי טי אנגיו מיועד להבחין במבנה של כלי הדם ובאם יש בהם בעיות. מבחינה זו יש בבדיקה זו תוספת אינפורמציה על פני סי טי רגיל

מנהל פורום ורידים וכלי דם