קריש דם במח בהיריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/04/2009 | 20:23 | מאת: שני

שלום, אחותי בת 29, בריאה בד"כ, בהיריון בשבוע 37. לפני כשבוע לאחר שסבלה מכאבי ראש עזים אושפזה ונתגלה כי יש לה קריש דם במח. היא טופלה בחומר שאמור היה להמיס את הקריש, אך עכשיו אבחנו הרופאים הרעה במצבה ועל כן יאלצו לנתח. כיצד מתבצע ניתוח מסוג זה והאם הוא מסוכן מאוד או בעל אחוזי החלמה טובים? האם ההריון עשוי להקשות על הניתוח? והאם ניתן לערוך ניתוח קיסרי לפני ביצוע הניתוח במח? תודה רבה

לא ברור לי האם מדובר בדימום שהפך לקריש או בעורק שנסתם. על כל מקרה , ממליץ להפנות שאלה זו לנוירוכירורג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם