איזה מכשיר יעל יותר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/04/2009 | 15:48 | מאת: דנה

אמא שלי בת 63 חולת לב עברה לפני 15 שנה מעקפים בלב ולאחר מכן צינתורים רבים . במקביל היא החלה לסבול מעורקים סתומים ברגליים. עברה צינתור אבחנתי שהעיד על הצורך בניתוח. הניתוח מסובך ויש לו סיכונים רבים. בהתיעצות עם רופא הומלץ להשתמש במכשיר ארטסיסט . שאלתי מה תפקידו ?ובמה הוא שונה מהלימפה פרס.? ומה עדיף אם בכלל. תודה

במקרים מסויימים המכשיר עשוי לעזרו באמצעות תנועות המכשיר המזרזות את זרימת הדם. די דומה ללימפהפרס אך מיועד ספציפית לעורקים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם