מחלת כלי דם קטנים?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/04/2009 | 10:20 | מאת: גלי

שלום רציתי בבקשה לדעת אני בחורה בת 43 עים חוסר ניאורולוגי של יד ורגל שמאל לאחר אירוע שעברתי ליפני כשנה וחצי הרופאים לא קבעו בודאות שזה אירוע מוחי ועכשיו אני גם בבירור במכון לטרשת נפוצה מאז האירוע אני מטופלת באספירין 100 מ"ג שאלמי היא לאחרונה ראיתי ברגל שמאל כתם כחול סגול וכשאני נוגעת זה כואב אני חוששת כי במייר מוח היה כתוב שייתכן מחלת כלי דם קטנים אילו בדיקות צריך לבצע כדי לישלול מחלה זו והאים יש קשר עים הכתם שהופיע לי ברגל? תודה גלי

איני חושב שקיים קשר בין הכתם ברגל לבעיה שיש או אין במוח. לגבי מחלת כלי דם קטנים במוח, יש לשקול MRA או CTA

מנהל פורום ורידים וכלי דם