כתמים אדומים על העור

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/04/2009 | 21:57 | מאת: עירית

שלום, כבר שנים רבות שבאופן קבוע יש לי כתמים אדומים על העור. לרוב זה באזור הידיים והיריכיים. לפעמים זה בולט יותר ולפעמים פחות. רופאי עור בדרך כלל שולחים אותי הביתה עם קרם לחות. שמתי לב שהכתמים ברורים יותר אחרי מאמץ גופני או במעבר חד מחום לקור. חזרתי היום מביקור אצל רופא עור שאמר שיש לי עור שקוף ושאין מה לעשות בנוגע לכתמים הקיימים אלא רק למנוע כתמים נוספים על ידי המנעות ממפגש עם מים קרים מאוד או חמים מאוד. האם זה נכון שאין דרך להעלים את הכתמים הקיימים? הייתי שמחה להבין עוד על בעיית ה"עור השקוף" והגורמים לה. הכתמים בולטים מאוד ומפריעים לי אסתטית אך אינם מגרדים או כואבים.

איני יודע מה מהות הכתמים שעל העור . בכל אופן ישנם סוגי עור דרכם ניתן לראות מבנים תת עוריים בקלות יותר כגון נימים וורידים. ייתכן שלך יש סוג עור כזה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם