ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/04/2009 | 23:06 | מאת: ויקה

רציתי לשאול שאלה כזאתי. לאמא שלי יש ורידים ברגלים מאוד והגיל שלה הוא 37. רציתי לדעת שזה יכול לעבור בגנים. מכיוון שמשתי לב שיצאו לי גם וורידים ..מין בצבא אדאם כזה וזה נראה די מוזר... ואיך אפשר להסתיר אם שיזוף או..כל דרך אפשרית. ולגבי ורידים צרים...היתי אצל רופאים מומחים בח'ול אמרו שיש לי ורידים צרים ולכן יש לי כאבי ראש נוראים וחוסר אוויר במוח. ואם אם אשתה בכמויות גדולות מים זה יעזור? והאם מים עוזרים בכלל לוורידים בדרך כל שהי..

ורידים בולטים עלולים לעבור בגנים. שתיית מים יכולה לעזור לעיתים בכאבי ראש אבל אינה מוסיפה אויר למוח. שתיית מים עשויה לדלל דם סמיך ובמקרים מסוימים להפחית שכיחות קרישת דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם