אנמית אני בגיל מעבר ושותה ברזל בסירופ האם מותר לי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/05/2009 | 21:31 | מאת: סוניה

לשתות לימון מחצי לימון כל בוקר. האם יגביר האנמיה או שאין בעייה. שאלה נוספת מה הנזקים הניגרמים למי שיש לו אנמיה בגיל מעבר בגלל מחזור מוגבר. לא יתכן שאין תוצאות אחרות לבעייה זו.

ממליץ להפנות שאלה זו להמטולוג בחלקה הראשון. לגבי נזקים, השאלה מה מידת האנמיה וקצב אבדן הדם.

10/05/2009 | 09:10 | מאת: סוניה

איבוד דם מוגבר עקב קיומו של שרירן 50 מ"מ אילו נזקים יש לאיבוד דם רב חוץ מהאנמיה שמטופלת בסירופ ברזל מאחר שאני מטופלת על ידי רופא משפחה ניראה לי שאינני מודעת ולא מיידעים אותי להשלכות אחרות . עצתך תודה

אם מדובר באובדן דם מועט והדרגתי, הגוף מסתגל בהדרגה ואין בכך סיכון. אם מדובר באובדן כמות רבה ובמהירות, קשה לגוף להתרגל, ועלולה להיות פגיעה בלב , התעלפויות עד סכנת חיים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם