חסימת עורקים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/05/2009 | 04:18 | מאת: שרה

אבי בן 63 והוא סובל מחסימת עורקים ברגליים. הרופאים אמרו שהפיתרון הכי טוב בשבילו הוא ניתוח מעקפים. לאבי יש היסטוריה של התקפי לב ולפני כחודש וחצי הותקן בגופו קוצב לב לכן הרופאים החליטו שהניתוח הוא סיכון גדול מידי עבורו. רציתי לדעת האם יש איזשהו טיפול אלטרנטיבי שניתן לעשות תודה רבה

הכל תלוי בנרחבות ומיקום החסימות. יש מקרים בהם ניתן לטפל באמצעות הרחבות בלון דרך צינתור. במקרים אחרים ניתן לתת טיפול תרופתי מסויים .

מנהל פורום ורידים וכלי דם