טיפול בוירידים בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/05/2009 | 01:48 | מאת: תמר

ב"ה ד"ר גלילי שלום, אני בת 23 ונמצאת בהריון שני.הופיעו אצלי נימים בירכיים בערך בגיל 14.בהריון הקודם (לפני כשנתיים) נבדקתי אצל רופאת משפחה והאבחנה שלה הייתה: רשת נימים עדינה על פני העור. ההמלצה הייתה : גרב אלסטית דרגת לחץ 2. כעת בהריון השני הופיעו ורידים של ממש והחלו לבלוט מעל פני העור. איני מרגישה כאב באיזורים הללו אך רציתי לשאול : האם עלי לגרוב גרב אלסטית? (אני יודעת שהיא אינה מונעת רק מקלה) האם נעילת נעל אורטופדית עוזרת למנוע הופעת ורידים נוספים? האם ניתן לבצע טיפולים בזמן הריון, או להגיע לפגישת יעוץ? תודה מראש , תמר

נעל אורטופדית לא משפיעה על הוריד'ים. גרב אלסטית כדבריך אינה מונעת אלה רק עשויה להקל. עדיף להגיע לייעוץ ובדיקה חודשיים לאחר הלידה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם