ורידים מאחורי הברכיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/05/2009 | 09:42 | מאת: מלי

שלום, אני בת 31, אחרי 2 לידות רגילות. לפני שנה החלו להיראות ורידים מאחורי הברך השמאלית ומאז זה החל להסתעף וכמו-כן התחיל גם מאחורי ברך ימין. בהתחלה אמרו לי שזה משעווה ולכן הפסקתי את השימוש בה, אך עדיין זה ממשיך.רופא משפחה אמר לי שהוא לא יכול להפנות אותי לאף גורם כי זה לא כואב, אלא זה מפריע רק מבחינה אסטטית. למי עליי לפנות ומה ניתן עוד לעשות כדי למנוע החמרה במצב? אודה לתשובתכם.

ממליץ שתעבר דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. אם יש, דווחי לי ואפרט מה צריך לעשות. אם לא, ניתן לעבור טיפולים אסטטים בהזרקות או בלייזר. תוכלי למצוא מקומות באינטרנט.

מנהל פורום ורידים וכלי דם