זקוקה לעזרה ומבקשת להתייחס לכול השאלות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/05/2009 | 23:32 | מאת: שרלי

שלום רב אבי עבר צינטור לפני כשנה וחולה לב עם שומנים בדם כולסטרול סוכרת כבר 11 שנה יש לו תרשת עורקים היה מעשן בעבר הפסיק לפני כשנה וחצי בן 50 מטופל בכדורים לטיפול בכול הדברים עי: מטבפרין פלאבקס נרמלול b12 וכדור נוסף במקור סמיבקור שאלותי אבי סובל מתחושת שריפה ברגלים באיזור גפיים תחתונות תחושת שריפה וחום מימה זה?? ולעיתים בזמן עמידה מתנפחות לו קצת ויורדת הנפיחות בזמן עמידה.?? האם זה קשור לסוכרת .?? הוא היה במרפאת סוכרתית הבדיקת eng תקינה כעת קיבל כדורים לסבילתא האם זה יעבור לו לחולטין ?? ותוך כמה זמן ?? האם זה לא סממן של פגיעה בכלי דם ?? והאם זה לא יכול יותר להחמיר ??? וכיצד אוכל להיות רגועה וזה יגרע ? או להיות רגועה שיהיה בסדר .? כיון שהוא בחרדה עצומה.??

ייתכן ותחושת השריפה שציינת קשורה לפגיעה בעצבים בעקבות הסוכרת. ממליץ בכל אופן שיעבור דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה שעשויה להסביר את הנפיחות. במידה ואין, יש לפנות למרפאת סוכרת שם יתנו לו טיפול תרופתי מתאים לכאב. כמו כן כדאי שייבדק אצל מומחה לכלי דם בשאלה של בעיות בעורקים ברגלים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם