זקוקה לעזרה ומבקשת להתייחס לכול השאלות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/05/2009 | 14:24 | מאת: שרלי מודאגת

שלום רב אבי כבן 50 לפני 11 שנה היתגלתה אצלו סוכרת סוג 2 באותה תקופה סבל מעודף משקל ,והיה מעשן . ולפני כשנה היתלתה אצלו תרשת עורקים עם לחץ דם גבוהה ,שומנים בדם וכ"ו מטופל בכדורים פלאבקס , טבעפירין ,נרמלול,גולקופז, ולקח סמיבקור והפסיק ולוקח כדורים אחרים בגלל הרופא במרפאת כאב המליצה על הפסקה שלהם במקומם נתנה כדורים אחרים ועדין אין הטבה, לוקח b12 כי היה מחוסר רב וכת לוקח רק חודשים את הוטמין מאז 11 שנה ועד היום אבי הרזה ממשקל של 100 קילו וגובהו 1.67 ל73 קילו משקלו נכון להיום והוא עבר בשנה האחרונה כ2 צינטורים בעורקים הכללים והשתחררו ברוך השם הסתימות אך ישנם בעיות נוספות כגון תחושת שריפה באיזור הירכים בשניי הרגלים מימה זה.? והאם זה עובר.??? וכיצד זה יעבור הוא סובל כבר חודשייים וחצי .? והוא כבר שנה וחצי לא מעשן האם יש סכוי שזה קשור לכלי דם ??? אבי היה אצל מרפאת כאב ועשתה לו בדיקת eng ואיבחנה לו pain leg diabetes mellitus polyneuropathy diabeic suspmyopathy /??dueto statin treatment המליצה לו להפסיק את הטיפול בכדורים שלקח של סמיבקור הממצאים היו תקינים לדבריה ההחזרים שווים ואין פטולוגים היה אצל נורולוג והכול היה תקין ההבחנה שלו bseervation-patient under observation והמשך טרבמין ובדיקה תקינה המלצות רופא המשפחה היו לתת לו לשנה b12 והוא היה אצל אחות סוכרת שנתנה לו סיבלתאה כדור שמטפל בנורפטיה סוכרתית ואף דיכאון כי הוא נמצא גם בחרדה עקב המצב שעבר בשנה האחרונה האם אתה חושד שזאת אכן נורפטיה סוכרתית והרי הוא לקח 20 קפליות מקופסא ירוקה וכחולה וזה עדין לא עבר ??? הרופא נתן לו עכשו לחודשים רצוף יש סכוי שזה יעבור לו הוא מיסכן סובל כבר חודשים וחצי הסימבלאה לוקח עכשו רצוף לחודשים מה לעשות אם לא תיהיה הטבה ?? והאם הינו אמורים לראות כבר הטבה ?? אילו עוד אפציות ניתן עוד לבדוק?? הוא לקח גם חומצה אלפא לפואית 10 ימים אך ללא שנוי בבקשה דעתך תעזור לנו לדעת מה לעשותבבקשה תודה מראש

לעיתים תרופה אחת משפיעה פחות מאחרת. ממליץ לאביך שיפנה שוב למרפאת הכאב ובמקביל למרפאת סוכרת. שם יוכלו לעזור לו

מנהל פורום ורידים וכלי דם