נפיחות בשוקיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/05/2009 | 22:40 | מאת: פאני

שלום אני בת 32 ,מזה מספר שנים אני סובלת מרגליים נפוחות בשוקיים, ביצעתי בדיקות דם ע"י רופא משפחה, הבדיקות יצאו תקינות, שאלתי אותו מימה יכול ליהיות הנפיחות והוא טוען שיכול ליהיות קשור לוורידי הרגלים. הוא גם טוען שאין טיפול ואני ייצטרך לחיות עם זה. 1.מה ניתן לעשות ? 2.איך אפשר לטפל? 3.האם הצרת הייקפים יעזור לי?

ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. במידה ואכן יש בעיה, תודיעי ואפרט תשובה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם