שושנה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/05/2009 | 10:24 | מאת: זאפ

שלום ותודה ליוצרים ולעושים במלאכה. חליתי בשושנה ברגל מהקרסול עד הברך לפני 3 חדשים. היא חזרה לאותה רגל אמנם מוחלשת מעט. כמו בפעם הקודמת כך גם הפעם החל קילוף העור. מה ניתן לעשות? למרוח משחה למשל ? איזו? או פעולות אחרות?לסבן האזור? לגבי בצקת בקרסול וה"כפלת" היקף הרגל , אני הולך עם גרביים אלסטיות , האם ניתן לעשות משהו נוסף למען החזר הרגל למימדים סבירים? תודה תודה לכם

לעיתים קרובות ניגרמת שושנה בשל בעיה של אי ספיקת ורידים. ממליץ שתעברי בדיקת דופלקס ורידי רגלים ואז תודיעי לי. בינתיים ממליץ על שכיבה עם רגל מוגבהת.

22/05/2009 | 14:55 | מאת: זאפ

תודה על התשובה, אך לא נעניתי לגבי מישחה ופעולה (מעבר לגרביים אלסטיות שאני גורב)שתעזור להצרת היקף הרגל. עברתי בדיקת דופלקס ובשתי הרגליים אי ספיקת מסתמים - אין. בשתיהם ורידים עמוקים ושטחיים - פתוחוהמערכת תקינה. אין עדות לטרמבופלביטיס. מה זה? תודה וסופשבוע נעים. זאפ

מנהל פורום ורידים וכלי דם