נטילת קומדין עם תרופות אחרות והגבלי תזונה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/05/2009 | 20:16 | מאת: הילית

שלום רב, לפני כארבע שנים עברתי דום לב בעקבות קריש דם בריאות . מאז אני מטופלת בקומדין(4-5 מ"ג ביום). נאמר לי כי אסור לי לקחת אקמול ודקסמול לשיכוך כאבים אבל מותר לי לקחת אופטלגין.רציתי לשאול איזה תרופות נוספות מותר לי לקחת להודת חום/לנזלת/לצינון/כאב גרון/להורדת חום. שאלה שנייה בנוגע לתזונה: איפה אני יכולה למצוא רשימה של מאכלים המכילים ויטמין K שממנו אני יודעת שעליי להימנע? בתודה מראש, הילית

תביטי בכתובת האתר הזו ותוכלי לקבל מידע רב על קומדיןhttp://www.noged -krisha.co.il/DrugInteractions.html

מנהל פורום ורידים וכלי דם