נימים ברגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/05/2009 | 14:22 | מאת: הילה

שלום רב, אני בת 24, ויש לי נימים במאוחרי הברקים, הלכתי למרפאה המתמחה בטיפולים אסתטים והם עשו לי זריקות בנימים.. מאז עבר שבוע והנימים נראים כאילו נצבעו בצבע כחול , הם הרבה יותר בולטים ונראים לעין מבעבר, אני מתחילה מאוד לחשוש, האם ככה צריכה להיות תקופת ההתרפאות או שמא משהו חריג? אני ממש בלחץ.. תודה רבה

אין צורך לחשוש. הרופא שטיפל היה אמור להסביר לך שקיימת תופעה של שינוי צבע ובליטה של הנימים המטופלים למשך תקופה של מס' שבועות עד חודשים, אבל בד''כ זה דוהה וחולף עם הזמן.

מנהל פורום ורידים וכלי דם