כדוריי פרדיזון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/05/2009 | 20:23 | מאת: שבי

לקחתי תקופה ממושכת כדוריי פרדיזון נגד דלקת במערכת הנשימה,קיבלתי תופעות לוואי כגון סחרורות,טשטוש בראיה,כאבי בטן,הפסקתי עם הכדורים מיד,השאלה בבקשה הכדורים/החומר נמצא עדיין בדם בגלל זה יש לי עוד את תופעות הלוואי,או שצריך להתנקות בדם בפעולות מסוימות? תודה על העזרה.

החומר כבר מזמן אינו בדם אבל ייתכן שהשפעתו קיימת כיון שנטילה ממושכת שלו גורמת לשינויים רבים בפעילות מערכות שונות ובלוטות בגוף. לאט לאט זה יתאזן. ממליץ אבל להתייעץ עם הרופא המטפל

מנהל פורום ורידים וכלי דם