בהמשך לתשובתך יש לי עוד שאלה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/05/2009 | 13:30 | מאת: גלי

תודה רבה על תשובתך עזרתה לי מאוד כן אני היתכוונתי לטרשת נפוצה כי הרופא ניאורולוג כתב בפרוטוקול של מייר מוח שאני אמורה לבצע ממצאים ואבחנה: ל MS ווקסורלי ללא ממצאים ברורים בשאלה לרנטגנולוג: בשאלה של הופעת נגעים וסקולרי, תקין? שאלתי היא האים מדובר גם במחלת כלי דם וגם בטרשת האים יש מחלת טרשת שמעורבים בה גם בעיית כלי דם כפי שהניאורולוג ציין? אים לא אז למה הרופא מישתמש במושג ווקסורלי? בשאלת MS אים אתה יכול להסביר לי בבקשה תודה וחג שמח.

לא ידוע לי על מושג משולב של MS וסקולרי. ממליץ שתפני שאלה זו לנוירולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם