cpk

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/06/2009 | 17:37 | מאת: אודי

כל חיי התעסקתי בספורט שזה כולל חדר כושר וכדורסל ליפני כ-4 חודשים התחלתי להתאמן כל יום לפעמים פעמיים ביום ולעיתים רחוקות 3 פעמים ביום[כדורסל ומכון כושר] תוך כדי שתיית שייק חלבון ומשקאות אנרגיה ליפני כחודש שיחקתי כדורגל כ-4 שעות בשמש ובאותו יום בלילה התחילו לי רעידות ברגליים+סחרחורות כשעשו לי בדיקות במיון התברר שהיה לי cpk 1100 ובנוסף גם סבלתי מהתייבשות עכשיו כעבור חודש אני עדיין לא מצליח להתאושש יש לי סחרחורות בילבול עייפות ולחץ דם לא תקין לרוב הלחץ דם הוא 120 על 47 ודופק 44 האם יש איזה פיתרון? תודה מראש

ממליץ שתעבור בדיקה מעמיקה שתכלול בדיקת דם, תפקודי כליות וכן הערכת התיפקוד הלבבי ולפי הממצאים יש להמשיך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם