טיפול בהזרקת קצף בורידים והריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/06/2009 | 11:54 | מאת: מיה

שלום, אני בת 31 אחרי שתי לידות. בהריון השני שלי סבלתי מורידים ברגלים בעיקר ברגל ימין (ירך,שוק וכף רגל) כולל השפה הימנית של איבר המין. אני רוצה לעבור טיפול בהזרקת קצף לטיפול בורידים. כיום, אני עוסקת בספורט (הליכה, פיטבול,אירובי ופילאטיס) ומתכננת הריון נוסף. רציתי לדעת האם הטיפול בהזרקה יקל על תופעת הוירידים? והאם הריון נוסף (לאחר הטיפול בהזרקת הקצף)לא יחזיר את המצב לקדמותו? אם כן אולי כדאי לחכות לאחר ההריון ולהתחיל בטיפול בהזרקת הקצף?

בזמן ההריון לא נהוג לבצע טיפול בהזרקות. ממליץ חודשיים לאחר הלידה להתחיל טיפול זה על מנת למנוע החמרה בהמשך.

08/06/2009 | 22:35 | מאת: מיה

תודה ד"ר, רציתי לדעת כמה זמן לפני שאני רוצה להיכנס להריון כדי להתחיל בטיפולי הזרקה לורידים וכמה זמן לאחר הטיפולים מומלץ להיכנס להריון?

בזמן ההריון לא נהוג לבצע טיפול בהזרקות. ממליץ חודשיים לאחר הלידה להתחיל טיפול זה על מנת למנוע החמרה בהמשך.

08/06/2009 | 19:21 | מאת: מיה

במידה ואני עורכת טיפול בהזרקה, כמה זמן לפני כניסה להריון מומלץ להתחיל בטיפול בהזרקה?

מנהל פורום ורידים וכלי דם