זקוק לעזרה ענה לכול השאלות זה כלי דם או לא

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/06/2009 | 14:23 | מאת: אבי

שלום רב שמי אבי כבן 50 ועברתי במהלך השנה 2 צינטורים כללים מאחר ויש לי תרשת עורקים וסוכרת לחץ דם גבוה ושומנים בדם נוטל כדורים לכול אחד התופעות הללו לאחרונה הופיעו אצלו תחושות חום ברגלים בירך עישתי בדיקת אולטר מה זה ? וזה לא עזר וכיצד ניתן לשמור על ערכים נמוכים .?? וכיצד ניתן לשמור על המצב הקיים ולמנוע סיבוכים אפשריים אף יותר ??? ואף הייתי אצל רופא נורולוג והכול היה תקין ואף עישתיוהאם אך חשש לפגיעה בעצבים?? למרות eng תקין ? או לחילופין לכלי דם ?? כיצד אוכל לדעת שהחום אינו נובע מכלי דם ?? והרי לא עדין לא הייתי במרפאת כלי דם מתי יחלפו כאבים של הרגלים ?? והאם יחליפו לחלוטין ?? והאם עלי לקחת את חומצה ליפואית לכול החיים ? והאם במשך 11 שנה שאני חולה סוכרת לא תיהיה פגיעה רצינית.? לעצבים?? אנא בבקשה התייחס לכול שאלות אודה על כך מאוד מאחר ואני מודאג יש לי מאידך ומצד שנימהכדור שלקח סמוביל והפסיק לו את זה לשבוע ועדין סובל מתחושת חום ברגלים באיזור הירך וכף הרגל שאלותי האם הכאבים יעבירו לחולטין ואף יפסיקו ????? והאם חוסר של ווטמנים מקבוצת b יכולים לעשות כאבים שכאלה ? האם כדורים של חומצה ליפואית מטעם איגוד הסוכרת תרופות טבעיות עוזרות ?? וכמה זמן עלי לקחת אותם ? ? ו ?? שאלותי עיקרית וחשובה האם אין פחד שזה מכלי דם .??? ובנסוף לקחתי סמוביל והרופא הפסיק לי לאחר שכתוב שזה גורם לכאבי שרירים לאחר שנה שכבר לקחתי ?? ומה המשך בירור שהיית ממליץ לי אחר שהייתי אצל נורולוג הכול תקין , מרפאת כאב , קדידואלוג הופסק סימבקור , ולגבי תזוניאית שלימדה אותי לשמור על ערכי סוכר האם ערכים של יום אחד 65 יוםלמחורת 85 ויום לאחר מכן 45 זה לא מסוכן הם לא עוברים את 120 ליום .? זה בסדר

על מנת לבדוק ולדעת האם מדובר בבעיה בכלי הדם, ממליץ שתפנה לבדיקת מומחה לכלי דם. ייתכן שישלח אותך לדופלר עורקי רגלים ובהתאם לתשובות ימשיך בבדיקות נוספות, מעקב או המלצות לטיפול. בקשר לנושא הסוכרת, ממליץ שתהיה במעקב מסודר של מרפאת סוכרת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם