בקשת הסבר..

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/06/2009 | 11:25 | מאת: משה

ערכתי בדיקה ביום חמישי תוצאות הבדיקה קרוטיס ימין ושמאל - אין הפרעה המודינמית אי סדירות דפנות הביפורקציה בשמאל תוספת התחלת העורק הפנימי cca -prox 79-81 cca - dist 73-66 eca - 59 - 58 ica - prox 70 - 56 ica - dist 48 - 62 אשמח אם אפשרי יהיה להבין מה משמעות הכתוב אם אפשר מהם הערכים CCA ICA ECA? האם תוצאה זו מראה על צורך בהתערבות? בתודה משה

CCA- COMMON CAROTID ARTERY, ICA - INTERNAL CAROTID ARTERY, ECA - EXTARNAL CAROTID ARTERY מדובר על עורקי הצואר המובילים דם למוח ולפנים. הבדיקה תקינה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם