שטף דם על שטח גדול

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/06/2009 | 09:41 | מאת: אלון

לפני כשבוע התחלתי ריצה קצרה ומהירה ולאחר כשני מטר חשתי כאבים ברגליים ונאלצתי לעצור. חשבתי שמתחתי שרירים אבל לאחר 3 ימים גיליתי שיש לי בצד האחורי של שתי הירכיים שטפי דם גדולים. בצד אחד פחות אבל ברגל אחת שטף הדם על שטח גדול, כחול ולא נספג. אני הולך בצליעה קלה (הכאבים פחתו) ולא מרגיש כאב. האם יש צורך לטפל או לתת לזמן לעשות את שלו? האם יש איזה סיכון בהשארת שטף גם כזה? תודה על תשובתכם

כיון ששטף דם לא אמור לקרות בעקבות ריצה קצרה, ממליץ בשלב זה כבר שתעבור בדיקת רופא כלי דם שתכלול גם אולטרהסאונד רגלים

מנהל פורום ורידים וכלי דם