נטילת גלולות לפני טיסה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/06/2009 | 15:17 | מאת: שרון

שלום, אני נוטלת גלולות פנימט, וחודשיים לפני הטיסה הפסקתי, אני נימצאת עכשיו בדרום אמריקה ורציתי לדעת כמה זמן לאחר הטיסה אני יכולה להמשיך לקחת גלולות? ואם לפני הטיסה חזרה לארץ יש צורך בלהפסיק לקחת גלולות שוב? אין לי רקע משפחתי ידוע על קרישות דם.

גלולות אכן עלולות לגרום לקרישי דם באופן כללי, ובעקבות טיסה ממושכת בפרט. איני רוצה להמליץ על הפסקת נטילת גלולות,אבל אם את עושה זאת, כדאי שתתאמי עם גינקולוג. בכל אופן אם הפסקת הנטילה, תוכלי לחדש אותה כבר שבוע לאחר הטיסה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם