זמן החלמה אחרי ניתוח מעקפים ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/07/2009 | 19:18 | מאת: נחום

שלום רב, אני מבקש לדעת מהו זמן ההחלמה אחרי ניתוח מעקפים ברגל? ידוע לי כי יש לשהות בביה"ח כשבוע אחרי הניתוח, אבל לא ברור לי מה קורה אחרי אותו שבוע. האם יש לצאת להחלמה כמו אחרי ניתוח מעקפים בלב? האם יש הגבלות כל שהן על המנותח? אשמח לשמוע כל מה שידוע לכם עם תקופת ההחלמה אחרי ניתוח כזה. תודה, נחום.

מדובר בשהיה בבית החולים 8-10 ימים במידה ואין סיבוכים כגון זיהום הפצע הניתוחי או חסימת המעקף. אין צורך לצאת להחלמה כמו לאחר ניתוח מעקפים בלב. יש חזרה הדרגתית לפעילות יום יומית בהתאם להנחיית הרופא המנתח. כנ''ל לפעילות גופנית.

מנהל פורום ורידים וכלי דם