בדיקות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/07/2009 | 13:42 | מאת: אבי

בבדיקה ידנית: דופק פריפרי dp חסר,משמאל מוחלש tp מימין חסר,משמאל מוחלש פמוראל מימין תקין,משמאל תקין פופליט מימין תקין וגם משמאל הופנתי לדופלר ודופלקס יש לי בכפות הרגליים בצקת מינימלית,ואין לי שם כאבים או כאבים בזמן מאמץ,מה המשמעות של האבחנה שאין דופק.?הדיפי והטיפי זה שני עורקים בכף הרגל?האם זה נכון שלחלק מהאנשים קשה להבחין שם דופק ולפעמים זה מוחלש

לעיתים קרובות, בדיקת דופק במישוש אינה אמינה כמו בדיקת דופלר, ותלויה במידה רבה בנסיונו של הבודק. ממליץ שתמתין לתוצאות הדופלר ואם תרצה, אשמח לפרט המשמעות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם