רגלים משתתקות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/07/2009 | 22:09 | מאת: תחיה

אני בת 80. בריאה בדרך כלל. בזמן האחרון משתתקות לי הרגליים- . תוך כדי הליכה פתאם מתאבנות.בצילום התגלה שזזה חוליה בין L 4-5 וגרמה להיצרות . אני נוטלת תרופת איבופן 600 מ'ג כל יומיים שלושה כשיש כאב וזה מרגיע לכמה ימים. השאלה- האם הכדורים הללו מסוכנים לטווח ארוך? לכבד כליות? וכו'? והאם אין מנוס מניתוח ?? ועד כמה מסוכן ניתוח כזה בגילי???

אכן כדורים מסוג איבופין עלולים לגרום לבעיות שונות אם נוטלים אותם באופן קבוע. ממליץ שתפני את שאר השאלה הנוגעת לצורך ולסיכון של הניתוח לאורטופד

מנהל פורום ורידים וכלי דם