כדורי מדללי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/07/2009 | 11:39 | מאת: סיון

שלום לאחר תאונה שעברתי קיבלתי כדורי מדללי דם עקב התנפחות של הורידים וידוע לי שמדללי דם הם כדורים קצת מסוכנים ולכן רציתי לבדוק את המינון שנתנו לי , לקבל חוות דעת נוספת . הכדורים שניתנו לי הם : venoruton 300 מ"ג 20 קפסולות פעם ביום ובנוסף נתנו לי גם micropirin 75 מ"ג 28 טבליות פעמים ביום האם אלו מינונים סבירים ומה ההשלכות של כדורים אלו ? אשמח לתשובה מהירה . תודה ויום טווב סיון

ונורוטון נהוג לקחת לפחות שני כדורים ביום ואת מציינת שאת נוטלת אחד. אין בו סיכון. לגבי מיקרופירין, נהוג לקחת פעם ביום ואת נוטלת פעמיים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם