נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/07/2009 | 13:44 | מאת: עדן

נקעתי את רגל שמאל בצורה חמורה מאוד. בעבר כבר נקעתי את שתי הרגליים בסיטואציות שונות. למרות הפיזיוטרפיה הנפיחות בקרסול שמאל לא יורדת. וברגל ימין ( שמזמן נקעתי, אך לא טיפלתי בה ) עדיין יש נפיחות מסוימת. אורטופד הפנה אותי לרופא משפחה לבדוק את הורידים. האם יש קשר? לא רואים אצלי כלל את הורידים ברגליים.

הסיבה לכך שהופנית לבדיקת ורידים היא שגם בעיית ורידים עלולה לגרום לנפיחות. רופא המשפחה ישלח אותך לדופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם