כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/07/2009 | 21:26 | מאת: ירון

שלום, אני סובל מבעיות בברכים עם כאבים שבאים כל הזמן (במיוחד בבוקר שאני קם אך לא רק). צילומים כמו US,מיפוי עצמות לא הראו בעיה. האם יתכן שהבעיה קשורה לכלי דם ? האורטופד ורופאת משפחה חושבים שלא אך רופא שפגשתי טען שיתכן שכן ולכן אני שואל. אם כן אילו סימנים יכולים להראות שזה מקור הבעיה והאם יש משהו שאני יכול לעשות להקל ?(חימום,תחבושת,...) מהי הבדיקה הדרושה? תודה

ממליץ שתפנה גם לבדיקת רופא ראומטולוג. צריך לשקול גם טפול פיזיוטרפי שיכול לסייע. יש מקרים לא שכיחים בהם יש בעיה באספת דם מקומית לעצם אך זה אמור להתגלות בCT .

מנהל פורום ורידים וכלי דם