שטפי דם בגפיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/07/2009 | 19:19 | מאת: שירה

שלום, לאחרונה התחלתי בנטילת גלולות למניעת הריון מסוג מרסילון ועם או בלי קשר לעניין הבחנתי בריבוי של שטפי דם בלתי מוסברים בזרועות וברגליים. זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בבעיה זאת (בעבר בלי נטילת גלולות) הבעיה העיקרית שאני לא בארץ ולכן אין לי גישה לרופא המשפחה בחודשים הקרובים. האם כדאי להפסיק לקחת את הגלולות? והאם המצב מצריך התייחסות מיוחדת בהנחה שהסימנים עוברים בעוד מספר ימים? תודה רבה.

לרוב אין בכך משמעות מדאיגה. ממליץ לפנות לבדיקות של ספירת דם ומשטח דם כשתגיעי לארץ.

מנהל פורום ורידים וכלי דם