עורק ורטברלי מפותל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/07/2009 | 19:23 | מאת: עומר

שלום ד"ר גלילי אבא שלי בן 53 סובל מכאבים עזים בראש. אובחן אצלו פיתול בעורק הורטברלי. הנורולוג שבדק אותו אמר שאין קשר בין הממצא לתלונה ועורק ורטברלי מפותל אינו סיבה לכאב ראש. בכל זאת הפנה אותו ל-MRA. אנחנו מאוד מודאגים השאלה היא האם הפיתול הזה עלול לגרום חלילה לארוע מוחי או התקף? מה הסיכונים? והאם יש פתרון לבעיה זו? מודה לך מאוד

לרוב פיתול בעורק לא גורם לבעיה של כאבי ראש או אירוע מוחי. צריך לחפש את הסיבה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם