פקקת וורידית עמוקה!?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/07/2009 | 18:41 | מאת: שושי

שלום. היום ערכתי US על מנת לשלול פקקת- ומידה וימצא שכן יש לי פקקת וינתן לי טיפול, יש לי שאלה. האם העובדה שיש לי נטיה לאי ספיקה וורידית, ככל הנראה תורשתית, מהווה סיבה להופעת הפקקת או שאין קשר. ועוד שאלה- הנפיחות ברגל שמאל והקושי בלעמוד עליה, הופיע לאחר שנחשפתי לשמש (ונשרפתי כהוגן), האם זה יכול היה איך שהוא להביא ולגרום לפקקת(או לאיזושהי בעיה אחרת שאלו הסימפטומים שלה)? בתודה

לרוב אי ספיקת ורידים הנה תורשתית. אי ספיקה עלולה להוות סיבה לפקקת אולם לרוב לא במערכת הורידים העמוקה הראשית. החשפות לשמש לא אמורה לגרום לפקקת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם