נפיחות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/07/2009 | 14:57 | מאת: דנה

אני בת 26, בתולה,יש לי נפיחות באזור הדגדגן והשופכה מזה 3 חודשים. זה התחיל מהפרשות לבנות שקופות ואז רחצתי עם שני סוגי סבונים והתחיל להתנפח לי במהירות ביומיים שאחרי.. מאז הייתי אצל כמה גניקולוגים, הם בעיקר טיפלו בפטרת ע"י משחות וכדורים, לאחרונה הייתי אצל רופאת עור והיא אומרת שזה מאלרגיה.. הנפיחות בימים הראשונים היתה כואבת מאוד וגדולה מאוד ואז ירדה, מאז ועד עכשיו הנפיחות בגודל פחות או יותר קבוע אך כל כמה שבועות יורדת בהדרגה ועולה שוב בהדרגה איטית.. במשל כל התקופה הזו (3 חודשים) יש לי את ההפרשות. כשהתחלתי את סוגי הטיפול שהרופאים התנו לי לקחו ממני פעמיים בדיקת משטח והוא היה שלילי ז"א תקין. לאחרונה רופאת העור לקחה דגימה של ההפרשה לזיהוי הפטרייה, אך התוצאה היתה שלילית, ז"א זה לא פטרייה.(היא אומרת שזה דמה (כנראה אנגיודמה) וטוענת שזו אלרגיה..) קראתי על הקסקפרון וציקלוספורין.. האם אחת התרופות האלה יכולה לעזור לי. אם לא מה הטיפול הנכון? תודה מראש.

שלום לך השאלה שאת מפנה אינה שייכת לתחום בו אני עוסק, בעיות כלי דם. ממליץ שתפני שאלה זו לגינקולוג מהפורום

מנהל פורום ורידים וכלי דם