שיטפי דם זעירים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/07/2009 | 22:01 | מאת: יהודית

שלום רב, בת 60, בריאה בדרכך כלל, לא מעשנת, צורכת אקטיבל. מזה זמן מה אני חשה צריבה באחת האצבעות בידיים (במפרקי האצבעות) ולאחריה מופיע מעין שטף דם זעיר, החולף מעצמו לאחר יום יומיים. האם התופעה מוכרת? האם היא קשורה לשימוש באקטיבל? האם התופעה היא סימפטום למשהו? אלו בדיקות (אם בכלל) מומלץ לעשות? לתשובתך אודה, בברכה, יהודית

זו אינה תופעה נפוצה. ממליץ לפנות בשלב ראשון לבדיקת רופא מטפל, לברר איתו את הבעיה, ולשקול הפניה לראומטולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם