שלום

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/07/2009 | 18:36 | מאת: עמית

תרמתי דם לפני שבוע,לאחר מספר ימים התנפחה מעין בלוטה גדולה באיזור שנראתה כמו שריר שבולט החוצה..מאז כל האזור נפוח וכף היד התנפחה גם כן ברמה שאני לא מצליח לסגור אותה,יש מילוי קפילארי והדופק הרדיאלי תקין. אשמ אם תוכל לענות לי מה דעתך בנושא.

קרוב לודאי שנגרם שטף דם תת עורי שגרם לתופעות שאתה מציין. לרוב שטף הדם נספג לאיטו בהדרגה. אם לא, ממליץ לפנות לבדיקת מומחה לכלי דם. בינתיים ממליץ להגביה את היד על כריות בזמן שכיבה על מנת להוריד את הבצקת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם