שאלה - מבחורה מודאגת.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/07/2009 | 12:51 | מאת: שרית

שלום, סבא שלי בן 75 ויש לו בעיות בנשימה- רצו לערוך לו ניתוח לפתיחת מעברים באף וביום בו ערכו את הבדיקת דם גילו שהדם שלו לא נקרש, כעת קראו לו לבדיקות נוספות (של חצי יום בבית החולים) ולא רוצים לומר מה יש לו וממה זה נגרם עד שידעו סופית... אני רוצה רק לשאול, אם אתה יודע, או יכול לומר לי מה יכולים להיות הגורמים לכך, מעבר לגילו המופלג... האם יש סיכויים שזה נובע ממחלות מסוכנות כלשהן, ולמה הרופאים שותקים, האם יש סיבה מאיימת לכך? בתודה, שימרית.

אני מניח שלא אומרים לו את הסיבה כיון שעדיין לא הגיעו לאבחנה. יש בדיקות שצריך להמתין להם מס' ימים על מנת לקבל תוצאות. בכל אופן, זכותו של סבך לקבל כל מידע רפואי הקשור בו לפי החוק וחובת הרופאים לספק לו המידע.

מנהל פורום ורידים וכלי דם