קרישי דם לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/07/2009 | 00:40 | מאת: יעקב

לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח פרוסטטה פתוח, ובשמונת הימים לאחר הניתוח נוצרו אצלי קרישי דם שסתמו את הקטטר, (21 פעמים). הבנתי מהצוות שזה לא ארוע רגיל בניתוחים כאלה. שאלתי היא: האם אני צריך לבדוק את נושא קרישת הדם או שזה דבר רגיל (ולאיזה סוג רופא עלי ללכת כדי לבדוק זאת). אני צורך אספירין באורח קבוע אך שבוע לפני הניתוח וכעשרה ימים לאחריו הופסק השימוש באספירין. תודה יעקב

לא נראה לי שזה מחייב בדיקה לנטייה לקרישיות יתר, אם כי כדאי להתייעץ עם המטולוג

מנהל פורום ורידים וכלי דם