רגליים חמות וכיווצים מוזרים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/08/2009 | 00:42 | מאת: דודו

שלום דוקטור אני בן 52 נוטל באופן קבוע ALEGRO .כבר מספר שנים אני סובל מתחושה של רגליים חמות בעיקר כאשר אני שוכב במיטה. מזה מספר חודשים כאשר אני שוכב באלכסון על כורסת הטלויזיה או שוכב על הגב (כנראה כאשר נוצר לחץ על שרירי הרגליים בעת שכיבה כל הגב) אני מרגיש תחושה מציקה של כיווץ שרירים מאוד מוזר ומעצבן בשתי כפות הרגליים.חשוב להדגיש שכאשר אני שוכב על הצד או על הבטן הרגליים "נרגעות". בנוסף אני סובל מאוד מנעילה של נעליים שהם לא נעלי ספורט מרופדות היטב או כאשר הגרב לא מספיק רחבה (כלומר הגרב לוחצת לי על כף הרגל). עלי לציין גם כי במשרד אני נוהג לחלוץ נעליים רוב שעות העבודה ואני נועל אותם מדי פעם על מנת להתהלך מספר דקות כדי לשחרר את הרגליים מהתחושות הלא נוחות. שבוע שעבר טסתי לאירופה וקשה לתאר את הסבל בישיבה של מספר שעות במטוס בהלוך וגם חזור . בדיקת EMG רגילה שעשיתי לפני כחודשיים - תקינה. אודה על המלצה לאן לפנות איזה בדיקות לעבור או המלצות אחרות באם ישנן. תודה רבה

ממליץ שתעבור בדיקת אורטופד בשאלה של לחץ חוליות עמוד שדרה מותני.

מנהל פורום ורידים וכלי דם