התנפחות גדולה של כלי דם במרכז שוק ימין, בצד הפנימי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/08/2009 | 14:59 | מאת: אריה

שלום, ההתנפחות היתה מיידית, וארעה בעקבות ניסיון לשבת בכריעה במשך של פחות מדקה. גודל ההתנפחות כמעט עשרה סנטימטרים, קרוב מאוד לפני העור. לאחר כשש שעות ההתנפחות פחתה עד כדי בליטה די עגולה בקוטר של כחמישה סנטימטרים ובגובה של כסנטימטר אחד.החום של האזור ירד במידה ניכרת בחזרה לכמעט נורמאלי. לאחר כיממה גודל הנפיחות פחת לכשלושה סנטימטר במצב מנוחה.יש סימן כחול/סגול על פני כל השטח. האם לדעתך האזור עתיד להתנפח לאחר כל מאמץ גופני? האם זה ארוע חד פעמי או שיצרתי במו ידי נקודת תורפה באותו כלי דם? תודה רבה.

קשה לדעת מה קרה כאשר הפעלת לחץ על המקום. יתכן וכלי דם נקרע ונוצר שטף דם שנספג באיטיות. בכל אופן, ממליץ לפנות לבדיקת מומחה לכלי דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם