סימנים כחולים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/08/2009 | 15:39 | מאת: נטלי

שלום רב, בחודשים האחרונים שמתי לב שכל מכה קטנה (אפילו למשל חבטה קטנה משקית שבתוכה חפצים) משאירה לי סימנים כחולים ברגליים. זה מגיע למצב שלפני שבועיים רוב הרגליים שלי היו מכוסות בסימנים כחולים כתוצאה ממכות קטנות מהמיטה או מכך שנתקעתי בדברים (וכאמור קיבלתי מכה ממש חלשה). ערכתי לפני חודשיים בדיקות דם (ללא קשר לסימנים הכחולים) וכל התוצאות יצאו תקינות מלבד סטייה קטנה בערכי הMCHC (הטווח הנורמלי נע בין 32-37 ולי יצא 31.3) ובערכי ה-MPV (הטווח הנורמלי נע בין 7.8-12 ולי יצא 12.4). לציין כי במספר בדיקות מהשנים האחרונות יש באופן שיטתי סטייה מינורית בערכי הMPV. אודה לך אם תייעץ לי מה עליי לעשות וממה הדבר נובע לדעתך. תודה, נטלי

לרוב התופעה שאת מתארת אינה מדאיגה. ממליץ בכל זאת לבצע משטח דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם