נימול והרגשת נמלים רדומה בקצה האצבע המורה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/08/2009 | 08:42 | מאת: מיכל

שלום שמי מיכל ואני בת 30 בריאה בדר"כ עם נטייה קלה למחלת הרנו וסובלת בחורף קצת מקור בקצות הגפיים העליונות והתחתונות. אתמול השתמשתי במספריים וגזרתי במשך שעתיים- שלוש ברצף ולאחר מכן הרגשתי תחושת הרדמות ונימול בקצה האצבע המורה בלבד ומאז תחושה זו לא נעלמת אע"פ שניסיתי לשים את קצה האצבע במים חמים וקרים לחלופין, ניערתי ועיסתי אותה אך היא לא מתעוררת כבר יום שלם האם זה מסוכן? האם יכולה להיווצר בעיה רפואית? אם לפנות לטיפול רפןאי אצל מי? אני מציינת שלא אבדה התחושה באופן מוחלט באצבע אך תחושת ההרדמות והנמלים מציקה מקרה זהה קרה לי בגיל 20 ובצבא הבחנו נטייה קלה לרנו אך הדבר עבר מעצמו ללא טיפול תרופתי כלשהו תודה מיכל

יש סיכוי שבהדרגה התחושה תשוב . בכל אופן, ממליץ שתפני לבדיקת רופא ראומטולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם