בצקת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/08/2009 | 15:43 | מאת: gal

אני סובלת מבצקת בקרסוליים במשך זמן רב. הבצקת היא בעקיר סביב הקרסול. זה בא והולך. אני בת 40 +. מטופלת באלטקורסין ,מאוזנת ליפיטור נורבסק, קרטיה . ונוטל הורמונים סוג אקטיבל. זה לא כואב. לא מציק. אולי קצת לא אסטטתי. מה זה לדעתך דוקטור, ומה עלי לעשות?

ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. אים יש, תחזרי אלי. במידה ואין בעיה, תפני לרופא המשפחה בשאלה של תופעת לואי מאחת התרופות שאת נוטלת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם